pasop

10 jarig bestaan

Pas op, Zwenkt uit! bestaat dit jaar 10 jaar. Woeiiii. We willen dit op 31 mei vieren met alle leden en oud-leden. Het is gelukt om met bijna iedereen contact te krijgen, maar Denise en Stephanie krijgen we niet te pakken. *sip* Dames waar zijn jullie? We zijn roepende in de woestijn.

Er was een optreden

26 april hebben we een feestje gemaakt in Beij Ons. Een Harold (lange improvisatievorm) voor de pauze, en oudhollands theatersport erna. Onder leiding van Peter en begeleiding van J.P.

U kon zien hoe Wedgwood servies dodelijk kan zijn, cavia en olifanten biljard, de ins en outs van een badhuis, een lied over het verlies van een pannenkoek, een kleurrijke preek van onze dominees en hoe Poetin het verloor van de nieuwe Tsaar.

Dit alles heeft u waarschijnlijk gemist, ook al omdat het plaatsen op de nieuwe site een onoverbrugbare vesting lijkt. De eerstvolgende voorstelling is besloten, dus daar heeft u ook al niets aan. Natuurlijk gaan wij ons leven vanaf vandaag beteren.

Optreden in Cafe "Beij Ons"

Wij gaan weer spelen!!!

Op zondag 14 december in Nijmegen Oost, in Café "Beij Ons"

om 14.30 uur. Wij dagen T.S.V. 'Zonder Verdoving' uit Arnhem uit voor het spelen van ontroerende, chaotische, absurdistische, humoristische, onverwachte, galante, vlotte en muzikale games!

Kom kijken onder het genot van een drankje in dit gezellige café en

doorbreek de saaie zondagmiddagsleur! Entree is gratis.

Nieuwjaarsborrel bij ?

Op 1 januari 2015 moeten we met z'n allen een heerlijke borrel drinken. Wie voelt zich geroepen om het te organiseren ?